BODYTUNING

| Posted in , , , , , ,

Co si asi tak představit pod pojmem bodytuning? Můžeme začít piercingem, tetováním přes vyřezávání, vypalování až po různé splity (rozříznutí částí těla, například hadí jazyk).
 

Nejpopulárnější formou zdobení je dnes nejspíš právě tetování. Barevné, černobílé, old school, moderní… Technik je spoustu a možností ztvárnění také. V budoucí rubrice je hodlám postupně popsat, přidat obrázky atd., zvláště u různých neobvyklých tetování.
 
Mou nejoblíbenější formou bodytuningu je piercing. Ač se zdá, že je více populární než tetování, z vlastní zkušenosti soudím, že není. Dokonce i společností je hůře přijímán. Aplikace piercingu je možná téměř po celém těle, proto by bylo nejlepší probrat si části těla, kde se dá aplikovat, problémy spojené s určitými místy, a také jak se piercingy v daném místě jmenují. Začít se dá piercingem uší, ke kterým se nejčastěji přidávají i tunely. Přes piercing obličeje, intimní piercing, surface pierc či mikrodermály až po piercy různě po těle.
 
Pro vyznavače extrémnějších zdobení je třeba probrat scarification (jizvení), branding (vypalování), suspension (věšení na háky), splity atd. …
 
Těšte se i na spoustu foteček extrémů, které se chystají jen pro Vás!
 
S pozdravem Denisa


Comments (5)

Čus, zajímalo by mě jak si udělat tetování made in doma - ne že bych nechtěl platit na "tattéra", ale přijde mi dobrej hec udělat si na svým těle něco vlastního .... takže jestli víš třeba co budu potřebovat a tak dál :-)

Ahoj, plánuju věnovat tomu jeden z budoucích článků, sama jsem si pár domácích tetování dělala :) Tak si hlídej novinky, brzy se tu nějaký ten článeček ukáže:)
Denisa

Tohle téma tu vyloženě chybělo! Těšim se na další články!!!

Good blog you have here.. It's difficult to find high quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate people like you! Take care!!
My web page ... live transfer news sky sports

I visited several blogs except the audio feature for audio songs existing at this website is
truly fabulous.
My web blog ... man utd transfer rumours january 2013

Okomentovat