Kapela BURNED INSIDE

| Posted in , , , , ,

Zdravím všechny fanoušky hudby, konkrétně metalcoru.

Chtěla bych vám představit jednu sestavu mladých hudebníků z Prahy a okolí. Jmenují se Burned Inside, fungují už něco přes rok a mohli jste o nich slyšet na hudební soutěži Emergenza. Tam se umístili na  3. místě, což je úctyhodné, vzhledem k tomu, že první skončili Pop-Porn, kteří byli mimochodem úplně skvělí a určitě doporučuji si na ně zajít. Akorát nevím kdy, protože teď jedou do světa.
Ale zpět k Burned Inside.
S původním zpěvákem Vláďou rozšířili kluci řady hlavně ženských fanoušků, ale nedávno kapela ohlásila zpěvákův odchod. Takže proběhly malé změny a místo jednoho zpěváka jsou teď zpěváci dva. Popravdě si myslím, že tahle nová sestava chce čas, protože ještě nejsou moc sladěni, tedy aspoň co se jejich prvního koncertu týče.
 
Každopádně pokud si je budete chtít poslechnout naživo, tak se koukněte na Bandzone a pro ty líné napíšu koncerty i přímo sem:) V nejbližší době můžete zavítat do clubu KAIN ( jede se tam z Florence busem jednu zastávku do ulice Husitská) a to 3.8.2010. Zatím nemají uvedeno od kolika, ale většinou to bývá od sedmi s tím, že začnou v osm. Další koncert bude v Modré vopici 18.8.2010.

Pokud se vám hudba zalíbí tak určitě doražte,  možná se tam potkáme :)


Comments (1)

Wynn Casino & Hotel, Las Vegas, Nevada | Dr.MD
Wynn Resort is an award-winning integrated 계룡 출장마사지 resort with two 화성 출장안마 luxury hotel towers. Each of the rooms 제주 출장안마 features a seating area offering views 김포 출장샵 of the Las 진주 출장안마 Vegas Strip.

Okomentovat