PIERCING UCHA

| Posted in , , , , , , ,

Lámala jsem si dlouho hlavu, kterou částí těla začít. Piercing v uších má téměř každý, proto začneme tím. Nejprve by bylo vhodné, asi zmínit jak se který piercing jmenuje.

No, jak je vidět možností píchnutí je opravdu hodně. Nejčastěji se setkáváme s lobe piercingem (piercing lalůčku). Toto místo je vhodné i pro tunely, vpich se dá krásně roztáhnout, ale tunelům bude věnován jiný článek . Propíchnutí lalůčku je téměř bezbolestné (tedy aspoň pro mě), propíchnout se dá i podélně, což je traverse lobe.
 
V lalůčku se dá dělat spousta věcí třeba lobe orbital, či vertical lobe… Možností je vážně dost.☺
Hodně se mluví o možnosti napíchnutí nervových zakončení, ano stát se to může, ale zrovna lalůček konkrétně není místo kde se to stane. Jinak každý má tělo stavěné odlišně, takže plánky a náčrty kde tato zakončení jsou, slouží jako orientační. Když se, ale taková nemilá věc stane, většinou to má za následek třeba bolesti hlavy atd. Na to jednoduše pomůže náušnici vyndat a nechat zahojit. Mohou se stát i horší věci jako jsou tiky atd., ale za dobu co se pohybuji mezi lidmi se zájmem o bodymody tak se to nikomu, koho znám, nestalo. Řešila bych to prakticky stejně jako předchozí případ, případně vyhledáním lékaře…
    Ucho si prostě můžeme propíchnout mnoha způsoby od lalůčku po chrupavky, což je trochu nepříjemné, já to konkrétně vůbec nemám ráda. Ale náušnice to jsou hezké a velmi populární. Hodně časté jsou piercingy typu helix, conch, tragus, daith, industrial… Zní to hrozivě pro někoho kdo se v tom moc nevyzná? Na to je snadná pomoc, ukázat si to na fotkách ☺

Jak vidíte tam kde je outer a inner conch je to řešené tunely. Roztahování chrupavky je celkem zvláštní moc se toho roztáhnout nedá, takže se to pravděpodobně v prvním případě řešilo vyříznutím.

Tohle by měly být takové základní piercingy v uších, můžeme najít i několik specialitek, které se nedají udělat každému třeba Ragnar (deep snug) nebo "UFO" piercing což je něco mezi rookem a helixem.


Doufám, že jsem Vám objasnila kde různé piercingy hledat. Kdybychom se měli bavit o hojení těchto piercingů, samozřejmě s chrupavkou je vždycky trochu problém, ale záleží čistě na Vás jak se o svůj piercing budete starat. Ze začátku udržujte piercing v čistotě a desinfikujte… Říká se, že peroxid se používat nemá, ničí nově vzniklou tkáň…No je tomu tak to jo, ale většina mých piercingů ho zažila ☺ Jinak přímo zázračná je dle mého názoru Betadine, sice špiní a má úžasně hnědou barvu, ale hojení je s ní jedna báseň.
 
S pozdravem
Denisa

Comments (4)

Hodně dobrý :-D

co má mít za naušnici, při klasické píchnutí ucha(do spodní části lalůčku). může být stříbrná ?

Good day very nice blog!! Man .. Beautiful .
. Superb .. I will bookmark your site and take the
feeds additionally? I am satisfied to seek out so
many helpful info here within the submit, we want develop
more techniques in this regard, thank you for sharing.
. . . . .
My homepage - chelsea transfer news squad

Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I
was wondering your situation; many of us have
created some nice practices and we are looking
to swap strategies with others, please shoot me an e-mail if interested.
My homepage : chelsea transfer rumours 2011

Okomentovat