Rockové chrlení

| Posted in , , , , , , , , ,


Před pár dny jsem navštívila festival s půvabným názvem Rockové chrlení, který probíhal v nejjižnější části Brna - v Chrlicích. Půldenní vystoupení ovládlo devět kapel.

Na menším pódiu se hned z kraje předvedl kvalitní metal. Vystoupili Eagleheart, Sagittari, Misty ways, We Know, Filthy Minds, Evilasmodel, Tau a Metalurg. Se zlomenou nohou se potýkal kytarista a zpěvák z Flowerwhile, který i přes svůj "handicap" na festival dorazil a se svou kapelou předvedl parádní číslo.


Zpěvák Flowerwhile & Peter Gramanti
Ostatní dění bylo typicky festivalové. Mladší gothici a metalisti plní energie "házeli vlasy" před pódiem, zatímco postarší rockeři obcházeli stánky s pečenými klobásami a pivem:)

Předposlední kapelou byli Sagittari. Dav posluchačů zhoustl a jejich speed-power se energicky šířil do okolí. České texty této kapely jsou nápadité a hluboké, stejně jako skvělý hlas zpěváka.
Kytarista a basák We know & Kapela Sagittari, Katryna & Derias z Misty ways

Jakmile se západ slunce začal barvit do krvava,  nastoupila brněnská gothic-metalová kapela Misty ways. Čtyřčlenná sestava rozproudila krev i těm, kteří po celou dobu posedávali na lavičkách. Mystická zpěvačka Katryna sebevědomě ovládala mikrofon. Zazněla i skladba, ke které už mají natočený svůj první videoklip a tou je Harvest Moon Garden. Tato velmi zajímavá formace se žene kupředu a stojí za to si je poslechnout, prožít jejich texty a příběhy v nich ukryté.


Comments (1)

Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it's really informative. I am gonna watch out for brussels. I'll be grateful if you continue
this in future. Lots of people will be benefited from your
writing. Cheers!

my weblog :: Uk pay day loan

Okomentovat